Vaatwassers

Een volledige reiniging van pannen, servies en bestek

Voorlader vaatwasmachine

De voorlader vaatwasmachine is uitermate geschikt voor het afwassen van een beperkte hoeveelheid servies of bestek. Deze machines hebben een kort spoelprogramma.

Doorschuifmachine

De doorschuifmachine is uitermate geschikt voor het afwassen van een grote hoeveelheid servies als borden, dienbladen, bestek, glazen en kopjes. De doorschuifmachine wordt gebruikt in restaurants, cateringbedrijven en scholen.

Glazenspoeler

De glazenspoeler is uitermate geschikt voor het afwassen van glazen, koppen en schotels.De glazenspoeler wordt voornamelijk gebruikt door cateringbedrijven, scholen, bars, cafés of speciale pantry ruimtes in restaurants.

Pannenwasmachine

De pannenwasmachine is uitermate geschikt voor het afwassen van potten, pannen, kratten en gereedschappen. Afhankelijk van het type is de pannenwasmachine verkrijgbaar in drie modellen; de standaard machine, de standaard machine met verhoogde wastank of de dubbele machine. De deur kan tevens één of tweedelig worden geopend, waardoor ook de grotere pannen kunnen worden afgewassen. De pannenwasmachine wordt gebruikt in restaurants, grootkeukens, cateringbedrijven en overige voedsel- bereidingsbedrijven.

Korventransportmachine

De korventransportmachine is uitermate geschikt voor een bedrijfsomgeving waar een grote capaciteit gevraagd wordt en een beperkte ruimte beschikbaar is.

Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Voor het overzicht van de vaatwassers bezoek onze webshop.