IJsblokjesmachines

De finishing touch voor ieder gekoeld drankje

De ijsblokjesmachine is een veelzijdige machine die in een hoog tempo een grote capaciteit ijs kan produceren. Hierbij onderscheiden we twee soorten ijsmachines:

  • IJsblokjesmachine. Geschikt voor het gebruik van dranken als cocktails en frisdrank
  • Schilfer-/nugget ijsmachine. Geschikt voor het koelen van schalen met vlees, verse vis en salades

De machine is gespecialiseerd in het 24 uur lang koel houden van ijs en worden veelal gebruikt door bedrijven als restaurants, cafetaria's, winkels en cafés.

U kunt kiezen uit ijsblokjesmachines met lucht- of waterkoeling. Bij een normale omgevingstemperatuur is de meest gebruikte machine de ijsblokjesmachine op basis van luchtkoeling. Wanneer de machine zich bevindt in een warme tot hete omgeving adviseren wij u een ijsblokjesmachine op basis van waterkoeling.

Ook heeft u de keuze uit verschillende maten en vormen ijsblokjes die u met de machine kunt produceren. Ster- of hartvormige ijsblokken, een bol ijs, langwerpige of extra grote ijsblokken. Het is allemaal mogelijk. De vorm en kwaliteit van het ijs zullen bij uw klanten een positieve indruk achterlaten!

Afhankelijk van de door u gewenste productiecapaciteit bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor een ingebouwde of afzonderlijke opslagbunker. Hiermee wordt bedoeld de koelunit met de geproduceerde voorraad ijsblokjes die zich aan de onderkant van de machine bevindt. De ingebouwde opslagbunker is voorzien van de standaard afmetingen. Wanneer u kiest voor een afzonderlijke opslagbunker bepaalt u zelf de gewenste opslagcapaciteit. De opslagcapaciteiten van de bunkers verschillen van 22 kg tot ruim 700 kg. De bunkers zijn gemakkelijk schoon te houden en hebben afgeronde hoeken voor een optimale hygiëne.

Bekijk de verschillende ijsblokjesmachine met aanbiedingen in onze webshop.