Bedrijfsprofiel

Kwaliteit voor vandaag en morgen

Beuk Horeca staat geen moment stil. Ons programma zit vol dynamiek en beweging en wordt voortdurend uitgebreid. Zodra er, waar dan ook, een relevante noviteit wordt geïntroduceerd, pakken wij of één van onze marktpartners dit onmiddellijk op. Nadat wij het nieuwe product uitvoerig hebben getest nemen wij het voor u op in ons assortiment.

Klant- en marktgericht opereren betekent echter meer dan de innovaties van producenten afwachten. Het houdt ook in dat wij actief anticiperen op de vraag en nieuwe producten en systemen lanceren. Dit gebeurt vaak door producten in eigen huis te ontwikkelen, maar ook door in nauwe samenwerking fabrikanten aan te sturen.

Kwaliteit staat boven elke discussie. Nieuwe introducties worden getest aan de hand van een kritisch beoordelingssysteem voor leveranciers en materialen. Daarnaast is een scherpe prijs-kwaliteit-verhouding één van de belangrijkste criteria voor de opbouw van ons assortiment. Zo zetten wij ons voortdurend in om u de beste oplossingen aan te bieden.

Daar mag u ons aan houden!

Deskundig advies

Als markt- en klantgerichte organisatie kunnen wij alleen goed functioneren als wij ervoor zorgen dat wij ook alle kennis over markten en producten in huis hebben. Die professionele kennis is paraat in alle geledingen van Beuk Horeca, waarbij onze verkoopadviseurs vanzelfsprekend een positie in de voorhoede hebben. Zij hebben een gedegen, interne opleiding achter de rug, volgen producttrainingen en worden structureel geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen.

Kennis is op zich enorm belangrijk, maar het is niet de enige voorwaarde om naar volle tevredenheid te kunnen adviseren. Daarvoor is ook een klantgerichte en dienstverlenende mentaliteit nodig.

Bij Beuk Horeca nemen wij goed de tijd om te luisteren naar uw wensen. Daarna gebruiken wij onze know-how om u op de beste manier vooruit te helpen. Op welke manier dan ook: van een snel antwoord op een telefonische vraag tot diepgaande technische advisering.